torsdag 22 maj 2014

Välkommen sköna sommar... Och Ernst :)

Efter att ha isolerat mig inomhus nu, i vad som känns som en evighet, pga den envisa allergin, trotsade jag allergin och fixade på balkongen lite ikväll. Det är kul att man med såna enkla medel kan förvandla helhetsintrycket. Tomatplantorna, som  jag fick av Anna på min klass, planterade jag i en gammal spiklåda. Lykorna som tidigare stått och samlat damm hängde jag upp, eftersom jag inte bara ville pryda väggarna, utan att det också ska hända nånting innuti rummet (läs på balkongen).

Försöker leka lite med de fyra elementen. Jorden har jag planterat i, luften finns (tyvärr full av pollen just nu men det blir bättre) och vatten har jag nära till hands i en snygg glasflaska när plantorna behöver dricka. Elden tar jag in mörka sensommarkvällar, när man kan tända lyktorna då man myser på balkongen under en varm filt med en bra bok i famnen. Ja, som ni märker så är det lite Ernst över mig idag :)

Kommer ännu mjuka upp helhetsintrycket genom att lägga till kuddar, som jag skall sy, till utemöblerna och jag hoppas hitta någon halvt sliten men charmig trasmatta ännu till golvet. Mer bilder kommer, varså säker. Tills dess... Ut å njut av livet! Kram :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar