måndag 3 augusti 2015

It's all in your head

Förra veckan var lugn och gick mycket i tänkandets tecken. Jag har funderat mycket på mitt liv och de mål jag vill uppnå. Och framför allt vad som krävs av mig för att jag ska nå mina mål. Undanflykter och lathet är en fiende som man måste hålla undan för att inte trampa ner i gamla hjulspår.
Jag har satt upp många mål. Bla vill jag bli starkare både psykiskt och fysiskt. Och jag har väldigt tur, eftersom min sambo kan oerhört mycket om träning och kost. Så jag bor med min PT kan man säga. Och nu ska jag verkligen sluta ligga på latsidan och hitta på ursäkter. Här ska ske förändring! Vill slippa ryggont och stelhet som jag så länge dragits med.
Den psykiska delen får jag själv lägga mer tid på. Och det jobbar jag hela tiden med. Ett bra sätt att bli en gladare skit, är för mig att använda mig av positiva affirmationer. Det betyder helt enkelt att man intalar sig själv att man är duktig, stark, snäll osv. Fastän man kanske inte alltid tror på det, så luras "hjärnan" tro att det är så, och efter ett tag börjar man även agera därefter. 
Att skriva dagbok är också ett bra sätt att bearbeta tankar och funderingar, vilket i sin tur gör att man mår bättre. Rekommenderar verkligen alla att prova på.

 Så sluta älta, lata dig och hitta på undanflykter. För sist och slutligen: it's all in your head.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar